lunes, 10 de octubre de 2011

Berrikuntza eta gestio masterra hasi dute Basque Culinary Centerren

Masterraren inaugurazioan Miramar jatetxeko Paco Pérez izan da hitzaldia ematen
Janire PEREZ

Mondragon Unibertsitatearen titulua den berrikuntza eta gestio masterrari hasiera eman diote Basque Culinary Centerren.  Master horretan jatetxe bat zelan eraman irakatsiko zaie ikasleei, arrakasta eta iraunkortasuna lor ditzaten. Sukaldari gazteek jatetxe bat gestionatzeko gaitasunak lortu beharko dituzte ikasgai honetan, izan ere, sukaldaritzaz gain, gestioaz ere jakin beharko dute etorkizunean izango diren profesionalek.




Masterraren hasiera ematean, Gironan dagoen Miramar jatetxeko sukaldaria eta Bartzelonan dagoen HOTEL ARTSeko Enoteca jatetxeko sormen chef-a den Paco Pérez egon da eta sukaldaritzaz eta berrikuntzaz mintzatu zaie zentroko ikasleei. Basque Culinary Centerrek bera entzutea atsegin handikoa izan dela adierazi du twitterren bidez.




Informazio gehiagorako jo: http://www.bculinary.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario